Preview Mode Links will not work in preview mode

Tingelingpodden

Oct 28, 2020

Sherrin Emanuelsson har jobbat med flertalet artister inom musikscenen i Sverige och Norge. Hennes frisörstil är som hennes gamla punkaband "Körsbärsfettera" - mycket och extremt.
Med kärleken hittade Sherrin till Skövde och Tingeling, där hon trivs och utvecklas varje dag genom sina...


Oct 22, 2020

Theresia Johansson är frisören som varit kortast tid på salongen. När hon började trodde många detta var en blyg tjej, men när hon väl lärde känna alla kunde hon ta för sig och numera överraskar hon dagligen sina kollegor med sin frisörkonst. Theresia tävlar gärna, men helst själv. Då kan hon göra...


Oct 15, 2020

Gabriella Pettersson är frisören som finner ny inspiration för varje dag och mycket genom sina döttrar. De har ett flertal gånger fått agera modeller för sin moders skapande. Gabriella har många år i branschen och när hon går till salongen för att jobba beskriver hon det hela som en lång "gofika".


Oct 7, 2020

Nina Karlsson är första frisören ut att snacka om sitt bidrag till Personality Lasting kollektionen. Hon är även den mest erfarna personen på Tingeling, då hon har många år i branschen. Hon har även jobbat som frisör i Spanien med sin dotter och så har hon haft egen salong också.